9 Beauty тайни от кухнята на NYFW

Чудите се как моделите от New York Fashion Week се справят с цялата суматоха и същевременно успяват да изглеждат така секси и изключително без да са се наспали достатъчно?...

Чудиме се как моделите от New York Fashion Week се справят с цялата суматоха и същевременно успяват да изглеждат така секси и изключително без да са се наспали достатъчно?

Е, всичко е въпрос на beauty тайни! Влизаме зад кулисите на модната седмица в NY и ви представяме нещата, без които красивите момичета от котешката пътечка просто нямаше да ги бъде!

1. Продуктът: Liftra Contour Shaper

Защо е перфектен? За церемонията по откриването на NYFW моделите получават луксозна грижа за кожата с редица продукти от Dr.Jart+. Продуктът Liftra Contour Shaper представлява ролка за лице, която запечатва блясъка и намалява подуването, защото когато участваш в подобни събития всеки ден, просто е неизбежно да нямаш някоя друга подпухналост под очите.

Как се използва? След като лицето се измие, се прилагат редица благоприятни за кожата серуми. За да се максимализира използването на подобна козметика, този уред помага за по-доброто усвояване на веществата, чрез леко търкаляне по лицето. Благодарение на него продуктите по-добре проникват в кожата.

2. Продуктът: Dinoplatz Escalator Mascara

Защо е перфектен? Едно от качествата на този продукт е, че можем да регулираме дължината на четката. Дългите четки създават много по-добър обем, докато късите сгъстяват миглите.


Как се използва? Регулираме продукта към предпочитаната дължина и нанасяме от корена към върха. Повтаряме няколко пъти и сме готови.

3. Продуктът: Durilaq Gel Effect Lacquer

Защо е перфектен? Това е първият по рода си "5 free" гел лак, който не съдържа вредни съставки като толуол, камфор или смола. А може би най-хубавото на този продукт е, че макар да е гел, не е необходимо ноктите да се изпичат.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.