Следва

Кристен Стюарт открадна годеницата на Кара Делевин

Гардеробърт на Катрин: 80 хиляди за 8 дни

От 25 септември до 2 октомври кралското семейство на принц Уилям и съпругата му Катрин бяха на официално посещение в Канада...

Други преди 7 години

От 25 септември до 2 октомври кралското семейство на принц Уилям и съпругата му Катрин бяха на официално посещение в Канада.

По време на визитата херцогинята на Кеймбридж отново изненада модните критици и се показа със стилни тоалети и модерни визии.

Оказва се обаче, че гардеробът на Катрин за посещението в Канада е струвал над 80 хиляди долара.


Сред дизайнерите и марките на които херцогинята бе заложила са имена като: Jenny Packham, Alexander McQueen, Topshop, Zara, Preen, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera.

Бижутата й пък носеха почерка на G. Collins & Son, Miu Miu и Monica Vinader.



За тура си в Канада Катрин е сменила общо 14 аутфита, а по груби сметки се оказва, че това са били най-скъпиte й тоалети до сега.

Катрин не веднъж е предизвиквала коментари относно външния й вид, който подлежи на често обсъждане. Херцогинята винаги залага на издържани и стилни кройки и когато се налага не пести средства за дрехи.



В доста случай обаче съпругата на принц Уилям се облича и в по-евтини дрехи, които биват изкупени от магазините буквално часове след като тя е засечена и заснета с тях.


 

More Други