Следва

Прическите на Бионсе: от началото до днес

Как го прави тя: Изкушението в платинено русо Марго Роби

Смеем да твърдим, че Марго Роби е нещо, като новата Анджелина Джоли в кино средите...

Celebrity beauty преди 7 години

Смеем да твърдим, че Марго Роби е нещо, като новата Анджелина Джоли в кино средите.

Едва на 26 години русата мацка жъне успех след успех, а мъжете тичат след нея с отворени усти и езици до Земята.

Роби няма определен дневен режим. Причината ли? Прекалено заетият й график. Как се движи денят на актрисата зависи напълно от ангажиментите с които трябва да се справя.

За да успява някак си да се справя с натоварения си график и все пак да е жива Марго се възползва от всевъзможни "зелени неща" както самата тя ги нарича. "Пия какви ли не имуностимулатори, за да мога да имам енергия след вечерни снимки например. Имат ужасен вкус, но това са рисковете на професията ми, а пък е добре за здравето и тялото ми", твърди русокоската.

Лицето
За да поддържа перфектната си порцеланова кожа Марго не полага кой знае какви усилия. Сексапилната актриса се доверява на добре познатите ни: тоник за почистване, дневен очен крем и любима нейна марка от дерматологични продукти от Австралия. Освен това пие много чай, а използваните пакетчета редовно слага на очите си, за да релаксира след дълъг снимачен ден. "Обожавам чай, особено с мляко. Сигурно пия по над 10 чаши на ден. Чай с много мляко! Така можеш да ме изкушиш най-лесно."

Тялото
Изкусителните извивки на новата Анджелина Джоли не са природна даденост и Марго много добре знае това: "Опитвам се да тренирам и спортувам редовно, защото от време на време обичам и да си похапвам. Не винаги обаче имам време, защото графикът ми е тотално препълнен. Но като цяло винаги след тренировка се чувствам много енергезирана и тонизирана."


Гримът
На актрисата рядко й се отдава шанс да се гримира сама, тъй като както всички знаем звездите в Холивуд редовно работят с едни от най-добрите гримьори и коафьори в бранша, но когато това се случи тя има любими продукти. "Винаги избирам фон дьо тен на Armani - Giorgio Armani Maestro Glow Foundation, който е доста покривен. Когато обаче искам нещо по-леко и свежо залагам на Ellis Faas foundation. Обожавам ружа си на Nars и спиралата на YSL, даже карам гримьорите ми да ги използват. Парфюмът ми е Deep Euphoria на Calvin Klein - ароматът му е убийствен и скоро определено не мисля да го заменям за друг."


Тайната
BEER SHOWER! Не, не си представяйте голата Марго във вана пълна с бира! Реалността е съвсем различна. "Когато приключа с важен ангажимент обичам да се прибирам у дома и да си взимам "бирен душ". Излягам се във ваната си, пълна с пяна и всевъзможни спа глезотийки, и сладко, сладко отпивам от бутилка студена бира! Това ме отпуска най-много от всичко на света! И да, и жените пият и обичат бира!"


Не знаем за вас, но ние едва чакаме да свърши този работен ден и да пробваме тайната на Марго, отпускайки във вана пълна с пяна със студена бира в ръка!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя