Как го прави тя: Изкушението в платинено русо Марго Роби

Смеем да твърдим, че Марго Роби е нещо, като новата Анджелина Джоли в кино средите...

Смеем да твърдим, че Марго Роби е нещо, като новата Анджелина Джоли в кино средите.

Едва на 26 години русата мацка жъне успех след успех, а мъжете тичат след нея с отворени усти и езици до Земята.

Роби няма определен дневен режим. Причината ли? Прекалено заетият й график. Как се движи денят на актрисата зависи напълно от ангажиментите с които трябва да се справя.

За да успява някак си да се справя с натоварения си график и все пак да е жива Марго се възползва от всевъзможни "зелени неща" както самата тя ги нарича. "Пия какви ли не имуностимулатори, за да мога да имам енергия след вечерни снимки например. Имат ужасен вкус, но това са рисковете на професията ми, а пък е добре за здравето и тялото ми", твърди русокоската.

Лицето
За да поддържа перфектната си порцеланова кожа Марго не полага кой знае какви усилия. Сексапилната актриса се доверява на добре познатите ни: тоник за почистване, дневен очен крем и любима нейна марка от дерматологични продукти от Австралия. Освен това пие много чай, а използваните пакетчета редовно слага на очите си, за да релаксира след дълъг снимачен ден. "Обожавам чай, особено с мляко. Сигурно пия по над 10 чаши на ден. Чай с много мляко! Така можеш да ме изкушиш най-лесно."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.