Следва

Приказка за сладкиши... част 3. Лимонада, кроасани с патлажан и чийз кейк по френски

Hair Trend: La Biosthetique Paris и Vogue Vision - Mitko Damov в бомбастично комбо

Пътешествие... приключение... дива котка!...

All About Life преди 7 години

Пътешествие... приключение... дива котка!

Новата колекция Drive на La Biosthetique Paris Academy бе представена на специално организирано събитие от Vogue Vision - Mitko Damov на 3-ти октомври в Музея за съвременно изкуство.

Последните тенденции при прическите бяха представени чрез впечатляващо модно ревю. Бекстейджът беше напълно открит и достъпен за всички гости на събитието, като по този начин те успяха да се докоснат от по-близо до творческата атмосфера, която кипеше зад кулисите на изтънченото шоу.

Колекция на La Biosthetique Paris Academy отправя акцент върху един специален вид жена: дивата котка. Прелъстителна дама на фона на тъмнината от снимачната площадка, красива и загадъчна, чувствена и съблазнителна, държаща положението под контрол.

Визиите от колекцията са насочени към съвременни жени, които уверено черпят вдъхновение от всички възможни източници през десетилетията, но с най-новите техники, чрез използване на широка гама от цветове, основаващи се на класическите тенденции, но все пак изглеждащи модерно, напълно уникални и индивидуални.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.