Следва

Pure Clay Your Way

PFW Пролет/Лято 2017: CHANEL

Харесваме поредната хрумка на Маестро Лагерфелд, да ангажира къде каквото има намек за машина, технологии и бъдеще, за да покаже една безкрайно цветна...

All fashion преди 7 години

Харесваме поредната хрумка на Маестро Лагерфелд, да ангажира къде каквото има намек за машина, технологии и бъдеще, за да покаже една безкрайно цветна, пролетна, елегантна и човешка колекция, а именно Пролет/Лято 2017 на модна къща Chanel. 



На ревюто на марката в Grand Palаis преди дни, залата приличаше на някакво въстание, или хайде, по-нежното - сбирка, на роботи, което тръгва от желанието на Карл да отдаде заслуженото на спецификите на времето, което обитаваме в престоя си на Земята. Затова господин Лагерфелд измисля за ревюто на подопечната си марка да нареди изложба с най-новите цифрови технологии, за която цел ангажира на помощ цяла войска роботизирани създания. В същото време опитни шивачи се заемат с надлежното обличане на digital-армията — "преушиват се" култовите сака от туид, "везат се" цветни микросхеми в тъканта на летящите рокли и украсите за глава, а вместо персонален номер всеки войник носи украшение със символите на Chanel. Така че никой не би могъл да сбърка за какво точно говорим, докато играем на бъдеще!

More All fashion