Следва

След обира: Ким се отказва от светския живот!

Шок и ужас! 56-годишният Шон Пен спи с 24-годишна мацка

Разбираме, че очевидно Шон Пен все още не може да преживее факта, че сериозната му връзка с Чарлийз Терон се разпадна с гръм и трясък!...

Други преди 7 години

Разбираме, че очевидно Шон Пен все още не може да преживее факта, че сериозната му връзка с Чарлийз Терон се разпадна с гръм и трясък!

Но нужно ли е да се измъква от депресията, като си ляга с доста по-млади момичета от него?

Е, явно актьор, носител на "Оскар", може да си позволи всичко! От вчера интернет пространството се наводни с шокиращи снимки на които 56-годишният Шон се гушка и целува с 24-годишната Лейла Джордж.


И понеже предполагаме, че нямате представа коя е мацката, която е с цели 32 години по-млада от Пен, ще ви разкажем малко за нея.

Лейла всъщност никак не е небезизвестна в Щатите. Родената в Австралия новоизгряваща актриса е дъщеря на Винсънт Д'Онофрио, сещате ли се - от сериала "Закон и ред", а сега можем да го гледаме и във "Великолепната седморка", и актрисата Грета Скаки.


Лейла и баща й Винсънт

Аферата на младата госпожица и Шон Пен, който е едва с година по-възрастен от баща й Винсънт., започва като професионален ангажимент - наскоро двамата записват аудиокнига заедно.



Двойката обаче вече се радва на любовта си по хавайските плажове, а Шон няма и грам срам, че гаджето му е с година по-малка от собствената му дъщеря Дилън.

Какво ли пък мисли за новата изгора на Пен бившата му Чарлийз Терон, за която той дори беше сгоден и имаше намерение да осинови 2-годишния й син?

More Други