Шок и ужас! 56-годишният Шон Пен спи с 24-годишна мацка

Разбираме, че очевидно Шон Пен все още не може да преживее факта, че сериозната му връзка с Чарлийз Терон се разпадна с гръм и трясък!...

Разбираме, че очевидно Шон Пен все още не може да преживее факта, че сериозната му връзка с Чарлийз Терон се разпадна с гръм и трясък!

Но нужно ли е да се измъква от депресията, като си ляга с доста по-млади момичета от него?

Е, явно актьор, носител на "Оскар", може да си позволи всичко! От вчера интернет пространството се наводни с шокиращи снимки на които 56-годишният Шон се гушка и целува с 24-годишната Лейла Джордж.


И понеже предполагаме, че нямате представа коя е мацката, която е с цели 32 години по-млада от Пен, ще ви разкажем малко за нея.

Лейла всъщност никак не е небезизвестна в Щатите. Родената в Австралия новоизгряваща актриса е дъщеря на Винсънт Д'Онофрио, сещате ли се - от сериала "Закон и ред", а сега можем да го гледаме и във "Великолепната седморка", и актрисата Грета Скаки.


Лейла и баща й Винсънт

Аферата на младата госпожица и Шон Пен, който е едва с година по-възрастен от баща й Винсънт., започва като професионален ангажимент - наскоро двамата записват аудиокнига заедно.Двойката обаче вече се радва на любовта си по хавайските плажове, а Шон няма и грам срам, че гаджето му е с година по-малка от собствената му дъщеря Дилън.

Какво ли пък мисли за новата изгора на Пен бившата му Чарлийз Терон, за която той дори беше сгоден и имаше намерение да осинови 2-годишния й син?

Коментари: 3

I
IrinaKK (2016/10/10 / 15:14)
Чак пък шок и ужас :Д Какво толкова?!
B
budimir metalnikov (2016/10/09 / 05:57)
Верочтно те са преписали това заглавие от някоя щатска медия.. В САЩ, този пуританизъм все още мержелее тук таме. Инак, от десетилетия, тъкмо това е нормаата, обичайното. И е странно, че и актьорите, рок музикантите, се разкултурализираха и тръгнаха подир природността. В природните връзки, мъжкият индивид търси женската да е във фертилна възраст, тоест, току -що заявила себе си плодовитост. Така родът е сигурен,че ще оцелле, тъкмо заради това обаче ние не сме природни, а културни. Защото брака не е място, в кеото задовляваш нагона си, инстинктите си, а той служи за други, малко по-социални неща. да ходиш на църква ..корпоратацията, семесйтвото държавата. Не стои добре да сте всички винпродавци и внопоризводители събрани и някой да е довел младата си съпруга, това моментално подлага на изпитание останалите дами, които с право презират този, който си е позволил това, и неследдълго, групата ще го излора..стар лаф е че съпругата е тази, кяото върши социалните неща, защото това е средство да се закрепиш през фамилните неща, родът да ти помага, гарантиа за те, оббщността, и псоле корпорацията. да се грижи з атеб, като семеен. Заради това, има такава формула, че мъжът избира за съпруга, такава предсавителна жена, сериозна и скромна, а за метреса - там плащаш скъпо за удовлствието да задвилиш нагона. В анлия например, през Елизабетинския период е имало толквоа много проститутки,че всеки лондончанин е имал по три акта седмично. (доказано е) а проститутките са били предимно между 14 и 22г идващи или докарани от колониите именно за тази цел , да сте видяли англичанка да чисти домове в България..или Французойка да проституира в Еумъния? Това е направено така за да може държавните неща да работят по-добре. Артистите по времето на Шелинг са нещо като цигани, затова и нравите при тях никога не са били норма. Днес ние ги приемаме за нещо образцово, понеже има натиск, че уменията им са изключителни и същесвтени за цивилизацията, нещо, което е сврък на квадрат преувеличено. Това са най-банални "ромски" трикове и санжета.
D
DevilsSister (2016/10/07 / 13:23)
Кое ви шокира?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.