Следва

Къде ми е петнистото мишле?... Новата детска книжка от Феридун Орал

Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха!

Две седмици след шокиращата новина за развода си, се оказва, че Брад и Анджелина най-сетне са стиснали ръце за временна уговорка...

People of art преди 7 години

Две седмици след шокиращата новина за развода си, се оказва, че Брад и Анджелина най-сетне са стиснали ръце за временна уговорка.

Съкрушеният актьор дори е прекарал кратко време с шестте си деца, които от средата на септември са под крилото на мама Анджи.

За момента актьорската двойка, която се раздели след близо 12-годишна връзка, се е споразумяла на общо попечителство над наследниците им, въпреки че при подаването на документите за развод Джоли изрично е поискала само тя да се грижи за трите си осиновени и трите биологични деца.

Пит и Джоли няма да делят нито имоти, нито богатство, тъй като имат "желязно" предбрачно споразумение. Двамата обаче ще водят война за наследниците си, както ви разказахме ТУК!

Близки до актьора, който бе обвинен в тайна афера с колежката си Марион Котияр, с която се гушкат в лентата "Съюзени", издават, че той е тотална развалина. Брад не спирал да плаче и постоянно имал нужда да се чува с родителите си, за да получава емоционална подкрепа.

Освен драмата с развода си с Анджелина Пит трябва да се справя и с факта, че срещу него е повдигнато дело за малтретиране на деца. Припомнете си случилото се ТУК!

За сега, само времето ще покаже до къде ще доведе грозната раздяла на Анджелина и Брад!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра