Следва

Boob mask? Wait...What?

Кристални устни: ДА или НЕ

Акцентите в грима вече не се поставят единствено на очите. Все по-шантави и неочаквани трендове се появяват и изместват класическото червено червило или...

Beauty News преди 7 години

Акцентите в грима вече не се поставят единствено на очите. Все по-шантави и неочаквани трендове се появяват и изместват класическото червено червило или Nude нюансите, които толкова дълго властваха. Сега можем да поставим върху устните си "татуировка", да ги покрием с купища брокат, да ги направим металически. Изобщо всеки експеримент е добре дошъл.

Покрай последните седмици на модата се прокрадна една нова тенденция, плод на въображението на гримьорката Джоан Адамс. Едно мистично преобразувание на устните, достойно за музей по естествена история, почерпило вдъхновение именно от там. От кристалите, които често се появяват и в своята натурална и необработена форма върху dark wave бижута. Тези кристали се пренасят на устните и след няколко пласта умело поставен грим имитират аметист, пирит, кварц...

Тази техника отнема доста време, както споделя самата гримьорка, но си струва, както са преценили Trippy, голям доставчик на кристали, базиран в Колорадо, Илинойс, инвестирайки в нея.

Ние още се чудим харесва ли ни или не. Бихме ли го пробвали, ако може и дали не е по-добре този мини тренд да си остане само в сферата на концептуалното изкуство.


ДА

Цветина


Определено всичко sparkle в момента е супер модерно - последно станахме сведетели дори на блестящи зърна в дебюта на Vaccarello за YSL! Кристалните устни са хубави, но само за гледане! Определено не бих дръзнала да ходя така по забързаните градски улици или пък да се появя с подобен грим в офиса, например! Нооо... идва Halloween и определено, ако оцветя устните си в страст на кристали, ще разчупя монотоността на "вечните" Дяволчето, Ангелчето, Зайчето и т.н.

 

НЕ

Меги

Ще излъжа, ако кажа, че не ми харесват снимките. Красиви са. Но все пак след няколко минути си давам сметка, че харесвам фотографиите. Харесвам резултата и го възприемам като изкуство, но и през ум не ми минава да си представя как ходя по улиците така. Не само по улиците, никъде всъщност. Твърде много нови "трендове" се появяват напоследък и твърде бързо отшумяват. Това ми кaзва единствено, че пресищането от "разнообразие" води до еднообразие. Понеже стремежът към различно и екстравагантно води до същата скука, до която и еднообразните трендове, които се редуват периодично като нови.

Анкета

Ще си направим ли кристални устни или не?

More Beauty News