Следва

Анджелина дава по 30 хиляди, за да е далече от хорските очи

Виктория Бекъм такава, каквато НИКОГА не сте я виждали!

Разказахме ви, че Виктория Бекъм носи много етикети: "Модна дизайнерка... съпруга... майка... бивша певица..."...

Други преди 7 години

Разказахме ви, че Виктория Бекъм  носи много етикети: "Модна дизайнерка... съпруга... майка... бивша певица..."

ТУК пък ви разкрихме, че определено й е трудно да се справя с няколко неща наведнъж и да жунглира между кариера и семейство.

Сега, през очите на изданието The Edit, ви представяме Виктория такава, каквото никога не сте я виждали.

Искрена, много лична и безбожно красива в собствените си дизайни. Госпожа Бекъм съвсем, съвсем открито признава, че е правила модни грешки! Само ДВЕ обаче!

"Винаги съм обичала модата, даже преди да започна да се занимавам с нея", споделя бившата певица.

"Правила съм фешън грешки разбира се, но не се срамувам от тях. Даже напротив, уча се от тях. Помня, че в един момент мислех за много удачно да се разхождам с PVC catsuit. А когато бях бременна с Ромео обиколих целият Disney Land покатерена на убийствените токчета на Louboutins. Представяте ли си, бременна в 9-ия месец. Сега никога не бих си го причинила", искрена е Виктория.

Съвсем наскоро госпожа Бекъм разшири бизнеса си, като пусна грим линия за Estee Lauder. "Винаги съм искала да работя над грим колекция. За мен това е сбъдната мечта."

Преуспялата англичанка трябва да е винаги на ниво: "Или постоянно ме преследват папараци, или фенове искат да се снимат с мен. Винаги трябва да съм camera ready! За това създадох и продуктите от линията ми гримовете".

Освен това, Виктория признава, че за да изглежда винаги перфектно всеки ден си похапва сьомга. "По съвет на дерматолог в менюто ми ежедневно присъства този вид риба. Преди време се борех с доста проблематична кожа, благодарения на сьомгата вече нямам тези проблеми."


Не може да признаем, че с годините стилът на Вики също еволюира доста. Сега госпожа Бекъм е много стилна, класически издържана и само от време на време си позволява да замени високите токчета с удобни кецове, които са топ тенденция за сезона.

А любимият ни цитат от интервюто на Виктория Бекъм за The Edit ще си остане този: "Нямам време за жени, които не подкрепят другите жени. Най-прекрасният комплимент, който една жена може да получи идва от устата на друга жена!"


More Други