Architect ReView: Радул Шишков & Design Morphine

Обичаме успешните проекти на младите български умове... в случая Design Morphine!   

 

В редакцията влиза млад, директен, уверен мъж, който излъчва сила, самочувствие и амбиция и има страхотни, наистина страхотни очи. Дамската ни група е доволна, от което архитект Радул Шишков ни най-малко не показва да изпитва смущение.  

На 28, той твърди, че обожава работата си, макар че да си архитект изглежда по-лъскаво отвън, отколкото всъщност са възможностите и характерът на заниманието, както ни уверява дипломираният в УАСГ Радул.    

В 29-те минути на разговора ни се наслаждаваме на професионализъм, приятно овладяна амбиция, пределна честност, плюс характер, елегантност и още неща.

Първоначалната идея бе да представим Design Morphine - креативна платформа за дизайн чрез уъркшопи, лекции, проекти и проучвания в сферата на архитектурата и изкуството. Дизайн платформата предоставя възможност за изследване на нови методи, технически умения и опит в сферата на параметричния и генеративен дизайн. За двете години на съществуването си Design Morphine има над 16 реализирани работилници в България, Израел, Австрия, Йордания, Египет с над 350 активни участници от целия свят. В този изумителен механизъм арх.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.