Седмичен ХОРОСКОП - 10 - 16 октомври 2016

Astro преди 7 години

Във вторник, на 11 октомври, Меркурий се среща с комуникативния Юпитер в знака на Везни. Този зодиакален знак олицетворява хармония и компромиси. С наперения Юпитер и стратегическита сила на Меркурий, през периода е препоръчително да правим смели искания. Но се старайте молбите да са в границите на разумното и постижимото. Намерете баланса - бъдете целеустремени, но не искайте всичко на всяка цена.

В събота, на 15 октомври, изразителното Слънце във Везни директно се противопоставя на Уран в Овен. Тази конфигурация се случва веднъж в годината и има революционно въздействие. Ако имате ограничаваща връзка, осигурете си повече свобода един на друг. В това няма нищо лошо. Липсата на свобода може да бъде пагубна за една връзка. Все пак всеки има нужда от лично пространство.

В неделя, 16 октомври, очакваме Пълнолуние в Овен. Тази предстояща космическа енергия ни прави изразителни и страстни. Но вместо да се опитвате да доминирате над другите, съсредоточете се върху собствените си мечти и цели. Отдайте цялото си внимание и енергия върху някой важен проект или представете този, върху който работите от известно време. Пълнолунието в Овен обикновено превръща света в едно гигантско шоу за таланти. Конкуренцията също е голяма, заради присъщия за Овните девиз “Аз съм!”.

Хороскоп

Още от Astro