Следва

SJP: Малка черна рокля, но не и на сватбата!

Анджелина дава по 30 хиляди, за да е далече от хорските очи

Анджелина Джоли очевидно иска да остане далече от хорските очи и папараците, които не спират да я преследват откакто подаде документи за развод с Брад Пит...

Други преди 7 години

Анджелина Джоли очевидно иска да остане далече от хорските очи и папараците, които не спират да я преследват откакто подаде документи за развод с Брад Пит.

Актрисата и шестте й деца се ширят в огромно имение, което се намира в тузарския квартал Hidden Hills в Калифорния.

Анджелина дава по над 30 хиляди долара на месец, за да може тя и наследници й да водят спокоен живот и да се радват на съседи като Ким Кардашян и Кание Уест, Дрейк, Майли Сайръс и Дженифър Лопес.

"Нашите близо 2000 жители се радват на селския начин на живот, който почти е изчезнал от Южна Калифорния", гласи рекламата на квартала.

В момента Джоли и Брад Пит, които имаха близо 12-годишна връзка, водят война за попечителството на децата си. Актьорската двойка няма да дели богатство и имоти, тъй като има "желязно" предбрачно споразумение.

Пит обаче никак не е съгласен с факта, че бившата му съпруга иска сама да отглежда трите осиновени и трите им биологични деца и всячески се бори да вземе общо попечителство над тях.

По последна информация за момента Анджи и Брад са си стиснали ръцете във временна уговорка, а актьорът дори е успял да прекара малко време с наследниците си.

More Други