Следва

Убиваме пъпки с чесън! Ок, но...

Test Drive: H&M Flawless Finish – За основа без грешки

Негово величество фон-дьо-тенът заслужено си е спечелил славата на изключително труден за напасване с цвета на кожата продукт...

Hair преди 7 години

Негово величество фон-дьо-тенът заслужено си е спечелил славата на изключително труден за напасване с цвета на кожата продукт. Всяка една от нас се е сблъсквала с неприятно розовеене или оттенък, нямащ нищо общо с цвета във флакончето. Задачата с намирането на продукт, който с лекота да се слее и да освежи цвета на нашата собствена кожа, често ни е хвърляла в отчаяние за похарчените средства за несъответстващи и вече ненужни продукти. И за загубеното време най-вече.





Моят късмет обаче проработи в лицето на H&M All day liquid foundation – Flawless Finish. Безупречно покри неравностите в тена ми, а цветът, който толкова добре ми пасна е Almond Beige. Знаейки, че ме очаква ден, изпълнен със задачи и срещи, аз искам да бъда сигурна, че лицето ми изглежда свежо, гладко и здраво. Мисията е успешна! С фактор SPF 15, той дава надежда за една по-добра защита през целия ден.



Гримът ми е минимален и не изисква много време – спирала и лек гланц, без прекомерни усилия постигам свежа дневна визия. Но основата е това, което прави един макиаж добър. Препоръчвам именно този фон-дьо-тен, защото текстурата му е лека, но покривна без да се напластява и набира, попива бързо и не мазнее неприятно. Ако кожата ви има нужда от по-голямо количество за скриване на малки несъвършенства, фон-дьо-тенът е перфектен за напластяване. Той магически се слива, без ефект на маска.



Предлага се в удобно флаконче с капачка от 30 мл на съвсем поносимата цена от 17,99 лв. и можем да го намерим в общо 16 цвята. Ако искаме да видим как ще стои, нанасяме с пръст малко количество върху кожата около сгъвката на лакътя и изчакваме да попие. Реалният резултат се вижда на дневна светлина, а не на лампа. Добрата новина е, че след днешния Test Drive, продуктът се задържа цял ден до прибирането късно вечерта без забележки. Можем да го намерим в търговската верига на H&M и онлайн оттук.


More Hair