Следва

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Тъмна романтика

Ето Я! Цялата колекция Kenzo x H&M

Много цвят, разнообразни цветови и текстурни миксове, зебра...

All fashion преди 7 години

Много цвят, разнообразни цветови и текстурни миксове, зебра. И подчертано младежко намигване, което се усмихва на живота. Очаквано, ще му се усмихне и той! След по-малко от 20 дни.

В работата над каталога взимат участие посланици на колекцията. Дрехите от поредната колаборация показват не просто модели, а талантливи младежи, отразяващи идеите и философията на двата бранда. Сред сниманите сладури са писателката и активист Ейми Сел, фотографката Янг Джан Ку, художникът и диджей Джулиана Хакстейбъл, музикантът и пърформър Око Ебомбо, модният редактор Хариет Верни, визажистката Исамайя Френч, певиците Ingrid и Anna Of The North, моделът и рапър Le1f.

Рекламната кампания е снимана от Жан-Пол Гуд.

Чисто стилистично, в колекцията Kenzo x H&M влизат принтирани суичъри, гащеризони в червен и зелен зебра мотив, много шантаво скроени рокли, поли с волани, парки, бомбъри, раници и аксесоари, сред които дълги кожени ръкавици, шапки, шалове и малки чантички.

Колекцията е в продажба от сутринта на 3 ноември. Както е обичайно, чакаме я в сайтовете и магазините на H&M по целия свят.

More All fashion