Следва

Fashion Battle: Понеделник По Палто

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Тъмна романтика

Готик романтиката доминираше на котешката пътечка при представянето на тенденциите за Есен/Зима 2016...

All fashion преди 7 години

Готик романтиката доминираше на котешката пътечка при представянето на тенденциите за Есен/Зима 2016. Нито една от модните столици не пропусна да представи "потомката" на Викторианската тенденция от предните два фешън сезона.

Нишка от тъмен блясък бе забелязана в колекциите на Rodarte и Alexander McQueen пълни със сигнално бляскави поли на дипли и прозрачни блузи от дантела и тънка метална мрежа блещукащи с пайети, набори и къдри.


Rodarte


Rodarte


Alexander McQueen

Нищо обаче не казва тъмна романтика така както наметалото и яката, които украсиха раменете на Osman и Roksanda. Или пък черните дълги до земята дизайни на Sarah Burton, креативен директор на Alexander McQueen, украсени със златни луни и звезди.


Osman


Roksanda


Alexander McQueen

Монохромният Yohji Yamamoto, който ни направи свидетели на готик чудеса с многопластовите поли и пашкулени палта, акцентирани с така модерните за есента тъмни устни, опушен грим и statement бижута.


Yohji Yamamoto

Gucci
не пропусна да ни "изплаши" с дългите си черни рокли, които бяха "нападнати" от змии и отново много, много къдри и пластове от дантела и шифон.


Gucci

На снимката горе: Alexander McQueen

А тук припомняме и останалите тенденции...
СТРИЙТ СТАЙЛ ВДЪХНОВЕНИЯ
КАДИФЕ
ИЗТОК
ЖИВОТИНСКИ ПРИНТОВЕ
МЪЖКИЯТ КОСТЮМ
ЗЛАТО
ВОЕННОМОРСКИ НАСТРОЕНИЯ
АРТИСТИЧНИ КОЖИ
КАРЕ

More All fashion