Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Fashion Battle: Понеделник По Палто

Без да правим намек за липсата на слънце навън или за това как есенният ни гардероб изневиделица влезе в употреба отново, си позволяваме да си изберем палто...

All fashion преди 7 години

Без да правим намек за липсата на слънце навън или за това как есенният ни гардероб изневиделица влезе в употреба отново, си позволяваме да си изберем палто. Което в никаъв случай не означава, че ни е много студено. Просто се заразихме от настоящите тенденции покрай Седмиците на модата, които с горещо желание и любопитство следим от години, и ето на какво се спряха очите, сърцата и душите ни. 

Александра Р. 

За моя голяма радост милитъри трендът в палтата ще бъде в своя апогей този сезон. Отново! Това означава само едно – време е за нова придобивка! Винаги съм обожавала начина, по който стоят вталените дълги палта, разкошния силует и елегантните акценти на златните копчета по маншетите. Тази есен/зима моето палто ще бъде DSQUARED2 с разперена яка, от вълнен филц, дълго, дълго до земята. Разбира се, черно! Мога да го нося с всичко в гардероба, няма грешка – то е изключително елегантно, търпи комбинации с рокля, панталон, пола, деним, ризи, че и обикновена тениска. Отива си с висок ток, но и с маратонки, всичко е в умението да създадеш правилната формула на твоя личен стил.


Миглена А.

Точната дума е класика. Овърсайз палтата все още се подвизават из новите тенденции за сезона. И макар влиянието им да е понамаляло, все още създават онова приятно гъделичкащо чувство на комфорт, в което можеш да се скриеш от всякакви климатични условия. Представям си едно в цвят мокачино плюс turtle neck, comfy боти малко над глезена в подобеш нюанс и чаша лате за забързаните есенни утрини.



 

Анкета

Милитъри или овърсайз палто?

More All fashion