Следва

The A|X squad

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Откакто Рита Ора стана част от журито на America's Next Top Model, стилът ѝ и изборът ѝ на дрехи са непрестанно под зорко наблюдение...

All fashion преди 7 години

На разходка… по нощница


Откакто Рита Ора стана част от журито на America's Next Top Model, стилът ѝ и изборът ѝ на дрехи са непрестанно под зорко наблюдение. 
На 25-годишната певица обаче очевидно не ѝ пука. В събота вечер тя излезе, за да се види с дружката си София Ричи и в Ел Ей стана горещо… твърде горещо. 
Това, че Ора често забравя сутиена си на излизане не е нещо необичайно или кой знае колко фрапиращо. Но когато се разхожда навън с дантелена нощница, през която прозират прелестите ѝ, няма как да останем безразлични. 
Харесваме и адмирираме смелите екстравагантни решения, но когато нещо е прекалено, то просто е грозно, а в случая най-малкото – нелепо. 
Да върви с бодра стъпка из улиците на Лос Анджелис, пременена в оранжева нощница, определено е едно от най-глупавите и смешни модни решения на Рита. Комбинацията на бельото с вечерни бижута пък беше черешката на тортата. 
Мислехме, че това да се носи бельо по улиците на града е запазена марка на клана Кардашиян. Е, явно сме сбъркали!


 

Отново Кайли

Всички сме наясно, че малката сестра на Ким Кардашян Кайли отчаяно иска да е като нея. 19-годишната мацка си сложи силикон в устните, дупето и гърдите и не спира да се снима по бельо за Instagram. "Приличаш на проститутка, Кайли" обаче бе коментарът на почитател, който заби в земята тийн звездата. Съгласни сме, защото някак си ни писна да гледаме голия задник на Кайли навсякъде из Net-a - все пак ни стига този на сестра й Кими!

Майли Сайръс не е сигурна към кой пол да се причисли

Каква изненада Майли, напоследък и ние се чудехме доста...

Само преди ден, твърде рано изгрялата звезда на Холивуд заяви открито, че не се причислява нито към женски, нито към мъжки пол.

"През целия си живот, не разбирам своя собствен пол и моята собствена сексуалност," Сайръс наскоро каза пред Variety. "Винаги съм мразела думата" бисексуална", защото това ме поставя в кутия. Много рано започнах да откривам своята сексуалност. Първата ми връзка беше с мацка, някъде пети-шести клас. А същевременно съм израснала в много религиозно семейство от юга."

А това, че Майли е объркана, личи ясно от доста време и то не само на сцената, на която тя излиза повече от скандално и безумно при повечето си участия. Споделя, че няма нищо против да каже за себе си, че е пансексуална. Няма лошо, по дефиниция пансексуален е индивид, който има влечение към всичи известни полове. И да, тук в тзи графа влизат и травеститите и транссексуалните. А Майли е една отлична издънка на ерата на Водолея и пост фактум на така бленуваната сексуална революция.

Срам в Люксембург

Един от хитовете на последната седмица в родното онлайн пространство несъмнено е визията на посланик Мая Добрева при срещата й с Великия херцог Анри. Облечена от глава до пети в бебешко синьо, Добрева прави несполучлив опит да се впише подобаващо в дрескода на срещата, но резултатът, уви, е комичен. Монохромният ансамбъл не просто предизвиква бурен смях, той идва още с ужасяваща кройка и щедро декориран с пера, панделки и сатенена чантичка. Друга недопустима грешка в уж вписването на дрескода е липсата на прическа, ние лично го намираме за доста смущаващо.

Още по-смущаващото обаче е, че няма кой да се погрижи адекватно за визията на конкретната дама при подобно събитие, тенденцията сочи, че това нито е първият подобен гаф, нито последният... И в случая не критикуваме дотолкова липсата на личен вкус, а липсата на професионалист, който да се погрижи да не ставаме за смях не само в Люксембург, но и навсякъде другаде по света...

More All fashion