Следва

Отблизо: Майк Тайсън и 6 причини, поради които много го харесахме

Анджелина изневерявала на Брад с известен милионер

Очевидно светските медии няма да оставят намира Анджелина Джоли и Брад Пит доста дълго време...

Други преди 7 години

Очевидно светските медии няма да оставят намира Анджелина Джоли и Брад Пит доста дълго време.

Последните клюки отвъд Океана носят, че актрисата е изневерявала на актьора с богат милионер, който е всеизвестен в кино средите.

Именно заради пламенната си афера с мъжа, чието име все още е неизвестно, Анджелина решила да подаде документи за развод и да бие шута на Брад Пит.


Запознати издават, че новата изгора на Джоли е досущ като нея: запален по доброволчески каузи и опитващ се да спасява света.

"Влюбването им просто се случи. От началото Анджелина се дърпаше, но после видя, че нямам да забрани на сърцето си да получи това, което иска", разказва свидетел на аферата на Джоли.

Милионерът на актрисата бил в разцвета на 50-те, но за жалост е женен и според хроникьори нямал намерение да слага край на брака си подобно на Анджи, която разтури 12-годишните си отношения с Брад.

Освен любовната драма в момента Анджелина трябва да се бори и със съдебната такава, тъй като бившият й възлюбен Пит отказва да й "подари" попечителството над шестте им деца, три осиновени и три биологични, и иска двамата да имат общи права над наследници им, както ти разказахме ТУК!

За да избяга от любопитните хорски очи и папараците мама Анджи се крие в луксозно имение, за което ти говорихме вчера!

More Други