Следва

Изложба представя бъдещето на архитектурата

Екипът на Survivor отпътува за снимките на четвъртия сезон

До две седмици започват снимките на поредния сезон на най-успешното риалити шоу у нас – Survivor. Екип от над 70...

Events преди 14 години

До две седмици започват снимките на поредния сезон на най-успешното риалити шоу у нас – Survivor. Екип от над 70 човека отпътува вчера към Филипините, където в продължение на 2 месеца ще работи по заснемането на новите серии от телевизионното приключение – „Survivor Филипини”. С последната група предстои да отпътува водещият Владимир Карамазов.

Участниците в „Survivor Филипини” бяха избрани след продължителен кастинг, на който се явиха над 26 000 кандидати. Новите сървайвъри ще бъдат подложени на много нови изпитания и сюжетни изненади, както и на изключително влажен климат. На филипинските острови предстои дъждовният сезон, а наскоро оттам мина тайфун.

Продуцент на риалити шоуто от страна на bTV е Бранко Салич, а от страна на Dream Team Productions - Евтим Милошев. Главен сценарист е Иван Спасов от Dream Team, а главен оператор – Иво Данчев от bTV.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.