Следва

Риана и Дрейк се разделиха!

Отблизо: Майк Тайсън и 6 причини, поради които много го харесахме

Отидохме, видяхме и вдишахме един въздух, заедно с живата легенда на американския бокс Майк Тайсън...

Други преди 7 години

Отидохме, видяхме и вдишахме един въздух с живата легенда на американския бокс Майк Тайсън и ще споделим с вас шестте причини (между другото само толкова на брой – 6, са загубите му, в в общо 58-те мача, изиграл в 20-годишната си професионална кариера), заради които се изкефихме да го видим очи в очи, буквално на една ръка разстояние.

Майкъл Надул Азиз, както още е известен внушителния с телосложението си спортист, дойде в България преди няколко дни за броени часове, и се включи активно в риалити формат (в чиито индийска и британска продукции е отказал участие!), телевизионно предаване, пресконференция, реклама на енергийна напитка и живота в София.

Братя Пулеви – Тервел и Кубрат, и боксовата им зала, бяха част от неговите домакини у нас. Те му подариха реплика от Панагюрското съкровище и два бели гълъба.

1.) Признаваме, че бяхме леко учудени, но Железният показа завидни познания по история, в частност – тази на България, и с искрена усмивка, възхита и поклон прие подаръка от Пулеви.

2.) Колко е странно, как сърцето на такъв голям и огромен мъж-канара, може да бъде разтопено от… две птици. Майк не крие любовта си към гълъбите, породила се в него още в детските му години.

3.) Не знаем дали да съскаме от завист или да сме благодарни, но Тайсън, освен със съпругите си, едната от които шоколадовата перла на американското кино Робин Гивънс, е делил едно легло с топ-модела от 90-те години на миналия век Наоми Кембъл.

4.) Наясно сме, че ексцентричностите не са чужди на човешката природа и нерядко добиват разностранни параметри. Сред бутиковите прищявки на Динозавъра са 110-е му автомобила (единият с вана в него), на обща стойност 4 млн. $ и трите бенгалски тигъра, „играли ролята” на домашни любимци.

5.) На пресконференцията Тайсън твърдеше, че вече е друг човек, че е загърбил миналото си на непослушен побойник и отхапващ ушите на хората спортист. Сега е вглъбен в семейството и децата си (общо 8 от 4 жени) и се е отдал на размисли и спокойствие, които смята за необходими на 50-годишен мъж като него.

6.) Макар и постижението му на крехките 20 години да стане най-младият шампион в тежка категория в света засега да не е подобрено, Майкъл Джералд Тайсън (каквото е рожденото му име) е обърнал гръб на бокса и вече е обвързан с холивудското кино. Участва в 38 холивудски продукции, като „Последният ергенски запой” 1, например. И твърди, че ако живота му не беше обвързан с този спорт, със сигурност е щял да стане учител.


 

 

More Други