Следва

Sorry, но искаме развод, Сара!

Юън Макгрегър в „Като на кино” тази събота

Юън Макгрегър в „Като на кино” тази събота...

Movies & TV преди 7 години

Британската звезда Юън Макгрегър застава пред камерата на „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema. Поводът е новият филм на актьора „Американска идилия”, който излиза на екраните у нас от 28 октомври.

Лентата е и режисьорски дебют за Макгрегър, партнират му Дженифър Конъли и Дакота Фанинг. Екранизацията по романа на Филип Рот разказва за американска двойка, чиято идилия се пропуква, когато от добро и възпитано момиче дъщеря им се превръща в изпълнена с враждебност и фанатизъм тийнейджърка, способна на немислима жестокост.

Героят на Юън трябва едновременно да се бори с чувството на безпомощност и безграничната си любов към нея. „Познато ми е усещането, защото самият аз имам четири момичета, четири дъщери и разбирам тази връзка много добре, споделя актьорът пред водещата Стаси Кара. Връзката между баща и дъщеря е огромна част от моя живот и в сценария беше толкова добре показана”.

Обичам работата ми да отразява истинския живот и беше страхотна възможност и да режисирам първия си пълнометражен филм, казва още Юън Макгрегър. Той говори и за собствения му бунтарски период да напусне училище на 16 години, както и за това как „Трейнспотинг” променя живота му, и какво да очакваме от новата част на култовото заглавие.

More Movies & TV