Следва

Тежка вечер, а? И на Кара й се случва!

Риана и Дрейк се разделиха!

Риана и Дрейк се разделиха!

Други преди 7 години

Нееее, сърцата ни са разбити! Не стига, че миналия месец Анджелина Джоли разкара Брад Пит и ние все още не може да се свестим от тази новина, ами сега и раздялата на Риана и Дрейк.

Клюките отвъд Океана носят, че Дрейк вече си има ново гадже и аферата му с Рири не е продължила много дълго, както се получи и миналият път.

29-годишният рапър в момента се гушка с риалити звездата, по-известна в Instagram, India Love. Но приятелите му издават, че е съкрушен от раздялата си с барбадоската перла.

Дрейк публично декларира любовта си към Риана на тазгодишните награди на MTV. Тогава изпълнителят призна, че е влюбен в певицата откакто е бил на 22-годишни и я целуна на сцената.

Малко след това Риана си направи татус посветен на Дрейк - акула, играчка, която той й подарява при една от първите им любовни срещи преди години.


"Двамата се обичат много, но взаимно се изпиват и си пречат, а и графиците им са много натоварени. За това решиха, че е най-добре да се виждат и с други хора. Обичта им един към друг е завинаги и двамата винаги ще бъдат в живота на другия, това е несъмнено", издава близък на музикантите.

Ние обаче сме сигурни, че това не е последният път в който Дрейк и Рири се разделят, защото съвсем скоро любовта им ще ги събере отново!

More Други