Следва

Джей Зи се отказва от музиката?

Ким Кардашян оплю обирджиите си

Риалити звездата явно вече се е съвзела от грозният инцидент, който се разигра в Париж...

Други преди 7 години

Риалити звездата явно вече се е съвзела от грозният инцидент, който се разигра в Париж и при който й отмъкнаха бижута на стойност над 11 милиона долара.

Запознати издават, че Кими вече напред и назад коментирала как обирджийте, по-известни под прозвището The Pink Panter gang, са тотални аматьори, защото докато я похитили не спирали да спорят един с друг.

"Не стига това ами били облечени и в евтини полицейски костюми за Halloween", обяснявала разгорещено Кардашян пред приятели.

В момента Ким вече е в родната си Америка, но е отменила всичките си светски прояви, като дори семейното й риалити е в пауза.

По последни данни диамантена огърлица с кръст, която е била собственост на Ким Кардашиян, е открита от френската полиция. Бижуто е намерено от минувач ден след обира, захвърлена край хотелския комплекс, където е била звездата. Платиненият аксесоар е върнат в полицията, където в момента се изследва за следи от ДНК. Според хроникьори бижуто на марката Jacob and Co. и струва близо 34 хиляди долара.

More Други