Следва

Стил урок на седмицата: Карираното палто

Пош Спайс, това изобщо не е Posh

Виктория Бекъм, тази модна икона, която си спомняме още от времето когато се изявяваше като вокал на Spice Girls е нещо като еталон за класа и стил...

All fashion преди 7 години

Виктория Бекъм, тази модна икона, която си спомняме още от времето когато се изявяваше като вокал на Spice Girls, е нещо като еталон за класа и стил. Доскоро отказваше да обуе нещо различно от така емблематичните за нея високи обувки, въпреки задълбочаващите се проблеми с ходилата, и все пак накрая, тя се предаде на тенденцията на ниските обувки. Модната й линия се развива повече от добре, имайки предвид, че реализира печалби, по-големи от тези на съпруга й. 

Самата мисис Бекъм е непоклатима на тема стил, поне така сме чули и видели. Но дали винаги е била така безупречна и перфектна? Хм?

Разровихме се малко и се запознахме с Виктория Бекъм от зората на кариерата й, времето, в което все още "смелите" есперименти с визията не са й никак чужди. И честно казано, от сърце се посмяхме. Не вярвате?!
 

Само вижте галерията!

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.