Следва

Just like Balmain

Дълга или къса абитуриентска рокля

До баловете остават около две седмици и ти най-вероятно вече си изчислила всичко. Имаш план и следваш...

Shopping преди 14 години

До баловете остават около две седмици и ти най-вероятно вече си изчислила всичко. Имаш план и следваш определени стъпки – първо е прическата, после грима, след това роклята, после аксесоарите.

Предполага се, че си избрала най-подходящата рокля за себе си, но ние все още смятаме, че късият вариант е най-добър.

Е да, с малка къса рокля няма да изглеждаш като принцеса от приказките. Няма да си толкова шармантна като холивудските звезди по червения килим, няма да можеш да се спънеш в дългия шлейф докато се радваш и забавляваш.

Ето за това ние сме на мнение, че късата рокля е много по-подходяща. Първо, защото тенденциите налагат тази пролет роклите да бъдат къси, малки, цветни, без излишни елементи. Другият плюс на късата рокля е фактът, че с нея ще се чувстваш много по-комфортно, отколкото с дълга. Все пак около 24 Май температурите достигат понякога и 30 градуса, а вариантът да си с дълга тясна рокля, леко подпийнала, превъзбудена и припаднала заради топлото време не е хубав завършек на вечерта.

С късата рокля няма как това да ти се случи. Първо защото там има много по-малко натрупване на плат, след това защото този сезон моделите са леко разширени, което ти дава свобода на движение и усещане за комфорт. А и с късата аксесоарите се забелязват значително.

Ето затова ние предпочитаме късия вариант пред дългия. И все пак – на който както му е удобно.

More from View Sofia

More Shopping