Следва

Чакаме 14-ия студиен албум на Depeche Mode през пролетта

Exposed/Wounded - Браян Адамс! Обичаме този мъж!

Час преди втория си концерт в България, Браян Адамс откри собствената си фотографска изложба. В живота на певеца има още една голяма страст...

Events преди 7 години

Час преди втория си концерт в България, Браян Адамс откри собствената си фотографска изложба. В живота на певеца има още една голяма страст, освен музиката. И тя е фотографията. Която не случайно през последното десетилетие показва с огромен успех из галериите по света фотографските заложби на канадеца, ами и ги увековечава из най-важните fashion издания по света Vanity Fair и Vogue.

Широкоформатните фотографии пристигнаха тук директно от Стокхолм, където бяха представени преди това.

Изложбата се дели на два сегмента: Exposed /Wounded, от които става очевидно, че музикантът не просто снима своите известни приятели за удоволствие. Във втората част, а именно Wounded, той е фотографирал британски войници, ветерани, дали своя принос и пострадали във войната с Ирак.





"Изложбата ми представя двойствената природа на човечеството. От една страна - известните, славата и бляскавите звезди, а от друга - реалната част от света - като например британските войници, били се в Ирак."

Това е неговото обяснение за изкуството, което създава. Снимките му разказват останалото.
Изложбата е седмата поред, реализирана в поредицата “Великите майстори на фотографията”, която е факт благодарение на фондация МУСИЗ и фондация “Америка за България”.

Краси VIVACOM Art Hall до 12 ноември и задължитело трябва да се разгледа. И заради частта, в която пред обектива на една звезда е застанала друга, и заради онази част, която показва социалната позиция на личността, в най-чистата й форма, кадрите такива, каквито са.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.