Следва

Щастието се крие и в… чаша бира

Mini Me: Като мама, като тате

Mini Me трендът е адски сладурско нещо и всеки път като го видим въздишаме умилени...

All About Life преди 7 години

Mini Me трендът е адски сладурско нещо и всеки път като го видим въздишаме умилени.

Малки госпожици и господинчовци, които по облеклото си приличат на мама или на тате не са cheezy фешън приумица, а вече все по-популярна тенденция, която се разпространява и на родната ни фешън почва.

Наскоро на ревю-спектакъла с очила KWIAT, което е в подкрепа на Националната кампания за профилактика на детското зрение, станахме свиделите на мини дубликати на известните.



Фокус на тазгодишната кампания е връзката между спорта и доброто зрение. Именно за това първи дефилираха олимпийският медалист и четирикратен световен шампион по спортна гимнастика – Йордан Йовчев заедно с част от децата, които представят България на мащабни международни състезания.

3-годишният Филип и татко Иво Захариев (на снимката горе) показаха завиден мъжки стил в така модерното за сезона КАРЕ. Глория и дъщеря й Симона, която върви по нейните музикални стъпки, пък заложиха на безобразно елегантен шик.

Деси Банова и дъщеричката й Йоана ни показаха как може да сме модерни и пред последните слънчеви дни на октомври, които синоптиците ни обещават от утре. А Наталия Гуркова и наследничката й Джорджия бяха модерни в розовия цвят, за който ви разказахме, че ще е тотален хит!



Певецът Енчев пък ни загатна, че скоро на музикалната сцена може да очакваме да видим мини копието му Георги Джуниър. „Мисис Глоуб” 2004 Румяна Маринова показа порасналата си щерка Ванеса, която показа с гордост чифт слънчеви очила на марката.



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.