Следва

We love: Casual шик-а на Виктория Бекъм

Кими в депресия! Няма да празнува РД!

Кими в депресия! Няма да празнува РД!

Други преди 7 години

Дали обирът на пищната арменка е истински или инсцениран случай вече се говори под път и над път. За жалост едва ли някога ще разберем каква е истината!

Факт е обаче, че след грандиозният инцидент, при който Кими се раздели с бижута за над 11 милиона долара, звездата не е на себе си.

Кардашян отказа всичките си светски прояви и тотално махна какви ли не ангажименти от графика си. Сега става ясно, че съпругата на Кание Уест няма да празнува и 36-ия си рожден ден.

За празника Ким беше решила да направи няколко грандиозни партита в легендарният за това град Лас Вегас. Близки до риалити звездата обаче издават, че всичко е отложено и тя е разпратила извинителни бележки на всички поканени.

Явно Ким не може да се съвземе от обира станал в Париж и за да успее да преодолее страха си от собствената си публичност ходи на психолог, който й помага да се справи с кошмарите, които сънувала откакто стана жертва на the Pink Panther gang.

Седмици след инцидента Карадшян все още не е дала официално изявление по повод случилото се, семейството на арменката сподели пред медиите, че тя определено не се чувства добре и че има сериозна емоционална травма.

А вие вярвате ли, че Ким наистина е била ограбена или всичко е просто с цел евтин PR?

More Други