Следва

Tom Ford и новите му Lips & Boys

J'adore Чарлийз! Божествена Терон в новата реклама на Dior!

Обожаваме Dior! Обожаваме J'adore на Dior! Обожаваме "златната" Чарлийз!...

Body преди 7 години

Обожаваме Dior! Обожаваме J'adore на Dior! Обожаваме "златната" Чарлийз!

Новaтa рекламна кампания на емблематичния аромат на Dior - J'adore е вече факт и отново представя Чарлийз Терон в една друга, изкусителна и някак си плахо приканваща, светлина. 

Разпилени руси коси, залязващо слънце гали кожа с нежен карамелен загар, пясък, море... само докато гледаме как Чарлийз флиртува с вълните и прекрасната си златна рокля вече усещаме аромата, онзи така запомнящ се и нежен аромат на J'adore.

Никак не е случайно, че именитата модна марка залага вече над 10 години на Терон за реклама на парфюма си. Тя е същинското му олицетворение - женственост, крехкост и сила в едно цяло. Новите кадри на актрисата за J'adore не са обработени с компютърни програми, те просто са игра на светлина и търпение!



"Новото видео има съвсем различно начало. Тя вече няма нужда да избяга, тя е свободна, потънала в природата, гола и крехка. Нейната визия за света е от съществено значение. Тя иска да защити нашата планета и по-специално водата, която е новото ни злато. Тя ни казва, че луксът може да има значение", разкрива идеята зад рекламата, режисьорът Жан-Батист Мондино, който работи над видеата за J'adore от 1999 година насам.



J'adore притежава най-ценното от всичко: подпис и емоция. Това перфектно цвете не съществува, и все пак го усещаме...трептящо върху кожата.

Чувствен, внимателно подбран букет, изработен до последния детайл, сякаш направен по мярка за душата ни, за аромата ни.

Едно чисто, нежно и крехко бижу, J'adore е изключително елегантен, но същевременно разкрива очевидно - желанието. Неговата сложна композиция остава невидима,

J'adore е там, просто сияен! А Чарлийз ни кара да потънем в неговата магия, да попием всяка цветна капка и да искаме да сме на нейно място под топлите лъчи на залязващото си слънце.

More Body