Следва

Стилният комфорт на бременната Мила

Браян Адамс: Любовните истории на този МНОГО шармантен мъж

За жалост прекрасният Браян, чиято изложба в София ни очарова, трогна и замисли буквално преди часове...

Други преди 7 години

За жалост прекрасният Браян, за чиято изложба си говорим тези дни, защото няма и 48 часа, откакто канадецът я откри лично в VIVACOM Art Hall, няма как да остане само за нас. За личния живот на певеца рядко се говори, а като че ли той самият отбягва да го коментира!

И има защо! Адамс има две деца от личната си асистентка - Алисия Грималди,  но спекулации относно любовния живот на певеца не липсват  -  през последните няколко години усилено се говори, че той има тайна афера с друга жена.

Според запознати, Адамс има сериозни отношения с 35-годишната Антония Харисън. Твърди се, че двамата прекарват уикендите си в дома на певеца в Челси и често са забелязвани в скъп индийски ресторант в близост до луксозното имение. Не рядко двойката вечеря и в ресторант La Famiglia, който покойната Принцеса Даяна, близка на певеца, също посещавала редовно

Коя е Антония Харисън? Бивш маркетинг директор на Euro RSCG - една от най-големите комуникационни агенции в света. Преди известно време бе съобщено, че дамата има намерение да стане заместник главен мениджър на престижния отдел в агенция Leo Burnett.


Браян Адамс и Алисия Грималди

Официалната жена до Браян, който на 5 ноември ще навърши 57, госпожица Грималди, от своя страна е завършила социални и политически науки в Кеймбридж през 2001г. Семейството ѝ е с френско потекло - баща ѝ, Питър Мартин Горт Бефорд Грималди, е пенсиониран хирург, маркиз. Майка ѝ, Силвия, е титулована Маркиза Грималди. Според тях, отношенията на дъщеря им с изпълнителя са чудесни. Те твърдят, че са се срещали с Адамс многократно и той се държи прекрасно с наследничката и внуците им.

Алисия  и певецът се запознават още през 2004г., докато тя му помага да основе Фондация Браян Адамс. Въпреки отношенията си, двойката предпочита да не се появява заедно на публични места.  Канадската рок звезда загатна за отношенията си с Алисия Грималди, като ѝ благодари за помощта по време на живото си изпълнение в Лисабон през 2005 г.  През 2011 г. двойката пък се сдоби с първородната си дъщеря Мирабела Бъни, а две години по-късно се роди и второто им момиченце Лула Розилея.

Браян Адамс има няколко успешни сингли и албуми от 80-те, но най-големият му хит е от 1991г. - (Everithing I Do) I Do It For You. Песента е саундтрак на филма “Робин Худ: Принцът на разбойниците”. Тя стоя на върха на британска музикална класация за период от 16 седмици.

More Други