Следва

KENZO x HM: Ето ги и цените!

Тема на деня: Като в последен летен ден

Въпреки че вече сме средата на септември аз упорито отказвам да се разделя с лятното време и съответно с летните дрехи...

All fashion преди 7 години

Слънчевите дни са все по-голяма рядкост, но аз упорито отказвам да се разделя с лятното време и съответно с леките, толкова негови дрехи. Днес с намигване към скоро отминалата нежност на този прекрасен сезон, слагам дрехи, които ми напомнят за топъл полъх и щедро слънцестоене.

Няма дреха, която да напомня повече за топлите дни от рокля без ръкави и гол гръб. Уникалното на тази е, че успява да съчетае лятото вътре в мен с есента навън – мека, нежна плетка, която подчертава извивките на тялото без да е прекалено стегната. Откритата част на гърба ме държи в страхотно настроение през целия ден, аз съм свободна и предизвикателна.



Комбинирам я със сив шал, който ще й придаде по-изискан вид и ще ме предпази от есенния вятър, ако стане повече студено, отколкото кожата ми обича.



За да допълня женствената визия подбирам високи обувки – доверявам се на най-удобните черни платформи, с които дори дългото ходене е удоволствие.



Преди да изляза, тайничко отмъквам от приятеля си детайл, който да разчупи днешния аутфит – мъжка броеница с череп от естествени камъни. Не само че е много подходяща за цветовата схема днес, но и контрастът спрямо женствената рокля е много интересен.

Рокля: Urban Outfitters
Шал: ZARA
Платформи: Da Viccino
Броеница: UGOMAN

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.