Следва

44-годишната Джери Халиуел чака бебе!

Защо Зак, Крис и Лиъм лакираха ноктите си?

Не, Крис Хемсуърт, Зак Ефрон и Лиъм Хемсуърт не са преминалия на другия бряг...

Други преди 7 години

Не, Крис Хемсуърт, Зак Ефрон и Лиъм Хемсуърт не са преминалия на другия бряг. И тримата са си все така мъжествени и секси и ние тайно мечтаем да отвлечем на някъде.

Актьорите обаче подеха доста интересна кампания в социалните мрежи. Крис, Зак и Лиъм публикуваха свой снимки на които показва как са си направили маникюр и са лакирали с лак за нокти един от пръстите на ръката си.

Защо ли? Заради #PolishedMan! Зад хаштага всъщност седи доста благородна кампания - тази за защита на децата станали жертва на насилие!

"Гордея се да съм #PolishedMan този месец и да кажа "НЕ" на насилието над деца. 1 на всеки 5 деца става обект на физическо и/или сексуално насилие преди да навърши 17-годишна възраст", написа Зак в личния си профил в социалната мрежа.

Става ясно, че всъщност кампанията #PolishedMan е подобна на тази на ALS Ice Bucket Challenge, помните ли? Когато всички се заливаха с ледена вода за да помогнат и дарят средства в помощ на борбата срещу амиотрофичната латерална склероза.

Първият който решава да подкрепи "мъжкия маникюр" е Крис Хемсуърт. До момента хаштагът е използван над 8 хиляди пъти в Instagram, а за благотворителни цели са събрани над 500 хиляди долара.

More Други