Следва

Туиги, ще ти взема малката черна за довечера!

KENZO x HM: Ето ги и цените!

Колаборацията KENZO x HM по уникален начин въплъщава колоритните традиции на японскo-френската марка...

All fashion преди 7 години

Колаборацията KENZO x HM по уникален начин въплъщава колоритните традиции на японскo-френската марка – ярките принтове, функционалните детайли и игриви силуети. Творческите директори Карол Лим и Умберто Леон преглеждат архивите на основателя на модната къща Кензо Такада, за да създадат собствени модели в духа на 21-ви век, обогатени с чувствеността на 70-те и 80-те. Цветовете и принтовете контрастират, кройките черпят вдъхновение от кимоното, воланите при дамската колекция придават фолклорно очарование, а спортните форми в мъжката внасят градска енергия.

Моделите носят уникалния почерк на H&M – те са удобни за носене и многофункционални, като същевременно хвърлят свежа светлина върху една от най-вълнуващите истории в модата.

Колекцията ще се появи на 3 ноември 2016 г. в над 250 магазина на H&M в цял свят, както и онлайн. В България KENZO x HM ще откриете в H&M на ул. Витоша 6.

#KENZOxHM

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.