Дон Жуан на Александър Морфов 10 години на сцената на Народния театър

Народният театър „Иван Вазов” кани утре зрителите си на емблематичния спектакъл „ДОН ЖУАН”, който се играе вече 10 години на сцената...

Народният театър „Иван Вазов” кани утре зрителите си на емблематичния спектакъл „ДОН ЖУАН”, който се играе вече 10 години на сцената. Едно от най-дълголетните и гледани представления на театъра, което не спира да се радва на интереса на публиката, режисирано от Александър Морфов, е носител на 6 награди ИКАР и АСКЕЕР, триумфирало е и на много сцени извън България.

Утре от 19:00 часа на Голяма сцена на Народния театър звездният актьорски състав на представлението кани публиката на един харизматичен и прелъстяващ сетивата спектакъл по безсмъртния текст на Молиер, който изпробва границите на провокацията и се помни дълго след това.

Деян Донков, Ана Пападопулу, Валентин Ганев, Юлиан Вергов, Жорета Николова, Пламен Пеев, Захари Бахаров, Валери Йорданов, Рени Врангова, Руси Чанев, Филип Аврамов, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Ева Данаилова и Слав Бистрев за пореден път ще преведат зрителите през една зрелищна актьорска стихия на невероятни сценични превъплъщения, в които вечният прелъстител Дон Жуан влиза в безспирен дуел с любовта, със съмнението, със света и дори със себе си.

За да усетят неспирната жажда да обичаш, но и невъзможността да се наситиш и да се насладиш на любовта, и да си зададат винаги актуалните въпроси - Как да живеем? И в какво да вярваме?
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.