Следва

PFW: Balmain Пролет/Лято 2017

Ах, тази ЧЕРНА чанта: 21 съкровища за пътешествия дотам и обратно

Път, приключения, пътешествия – думи, които ни карат да настръхнем само със самото им споменаване. Непознати страни, градове, места... 

All fashion преди 7 години

Път, приключения, пътешествия – думи, които ни карат да настръхнем само със самото им споменаване. Непознати страни, градове, места... Чакащи само и единствено нас, нарамили красива чанта, черна при това.

Чантата за път е често доста подценяван артикул, едва ли не захвърлен в графата „каквото дойде“. Но ние знаем, че това е твърде далече от истината. Не куфарът, а чантата с голямо пространство за абсолютно всички важни (и понякога доста тежки) вещи е неотменна част от гардероба на градската девойка – тя побира важната козметика и красивите предмети, които не можем да оставим на произвола (тоест куфара за чек-ин), тя носи статута на нашето бижу за дълги и наситени с емоции пътешествия.

Точно по този повод надникнахме в пътническата опаковка на най-важните IT – момичета. Дали ще скочим само до Париж и Милано или ще се отправим на екзотично пътешествие до Индонезия и Латинска Америка, няма значение! Жената със стил се познава отдалече, а нейната голям и обемна ръчна чанта се познава отдалече. Кой тип си ти? Като красива рница ли я предлочиташ или като ръчна чанта с дръжки? Намери себе си в предложенията на звездите по-долу:


Амал Клуни


Роузи Хънтингтън Уайтли


Serapian - $1,660, Balenciaga - $3,750, Celine - $3,100


Риана


Smythson Panama - $1,695, MCM Rockstar vanity case, $495, Steamline $395


Криси Тейгън


Eddie Harrop - $1,235, Longchamp, $775, Gucci, $1,350


Джиджи Хадид


Versace, $2,150, Proenza Schouler, $1,650, Emilio Pucci, $2,080


Селена Гомез


Louis Vuitton, $4,400, Jil Sander, $1,270, Hermes Oxer, $9,950


Анджелина Джоли

Marc Jacobs x Disney, $750, Prada Vela, $990, Mulberry- $1,590 

More All fashion