Следва

Хари Потър окупира и козметичния свят

Коса като ягодова торта с шоколад: ДА или НЕ?!

Всеки сезон кажи-речи се появява по един нов нюанс, който залива като мексиканска вълна и ни заразява ако не да го пробваме, то поне да помислим дали бихме...

Beauty News преди 7 години

Всеки сезон кажи-речи се появява по един нов нюанс, който залива като мексиканска вълна и ни заразява ако не да го пробваме, то поне да помислим дали бихме. Миналата есен бе много модерно косите да са обагрени в онзи топъл цвят на охра, с преливащи нюанси, който ни напомня на шепа есенни листа и носи това толкова вкусно име pumpkin spice.

Тази към класическото шоколадово специалистите в областта са добавили една доза лилаво и две-три розово и така се е родилтози пепелен нюанс на шоколад с рози. Шоколадоворозовият тренд набира сила, а ние спорим дали ни харесва или не. Ето ги двете страни на въпроса:



Твърдо Да

Цветина

Харесва ми да експериментирам с косата си, било то с дължината или с цвета. Просто ми е скучно, когато няма промяна. Определено бих заложила на тази шоколадово-бледорозова комбинация, която загатва за нежност и същервременно за приключения. Като гледам този цвят някак си се сещам за русалки, море и уют. Цветът е топъл, но и дързък. Защо пък не - съвсем, съвсем скоро!

Твърдо Не

Миглена

В цялата палитра на цветовете има някои, които според мен трябва да си останат само цветове. Или поне да не попадат върху косите ни. Вярно, че сме свикнали да експериментираме и често ни става скучно, но това не е оправдание да боядисаме косата си в нещо, което наподобява на зле смесени водни боички в ръцете на първокласник, който има за задача в час да нарисува къща и дърво...
Не бих си сложила на главата новия и толкова модерен цвят, колкото и топъл и есенен да е според специалисти коафьори, които съветват. Относно косата експериментите с нетрадиционни цветове съм ги оставила на чина в гимназията и вярвам, че ако изобщо има някакво време за тях, то това е определено то.

 

Анкета

Харесва ли ви ягодово-шоколадения цвят на косата?

More Beauty News