Следва

Стилната Оливия стана мама!

Истината: Защо Наоми би шута на Лив?

В края на септември Наоми Уотс и Лив Шрайбър официално оповестиха развода си...

Други преди 7 години

В края на септември Наоми Уотс и Лив Шрайбър официално оповестиха развода си.

След близо 11-годишен брак и две деца актьорската двойка отправи прочувствено обявление към феновете си: „През последните няколко месеца, ние осъзнахме, че най-добрият начин за нашето семейство да продължим напред, е да сложим край на отношенията ни, като двойка. С много любов, уважение и приятелство ние ще продължим да отглеждаме заедно синовете си и ще се приспособим към тази нова фаза на отношенията ни.“

Светските хроникьори обаче вече шушукат, че Наоми е зарязала Лив, защото той я ограничавал прекалено много и изисквал от нея да отказва кино проекти, за да може да седи у дома и да гледа децата им.

Уотс от своя страна имала огромно желание да пътува по света и да работи върху различни проекти, обхващащи всевъзможни сфери. Именно за това тя била тази, която решила, че с брака и с Лив е свършено.

"Сега Наоми се чувства много по-свободна и спокойна. Тя прави каквото желае и няма нужда да дава обяснения за това", издава близка дружка на актрисата.

48-годишната Наоми Уотс и колегата й Лив Шрайбър се запознават през 2005г. по време на Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala. От тогава двамата бяха неразделни, но ето, че всичко има своя край?

Чудим се кой ли ще е следващият сексапилен мъж в живота на актрисата и как Лив ще намери нейна заместителка?

More Други