Следва

On the market: Джей Ло вече е сингъл!

Разкриха семейните тайни на Анджелина и Брад!

Седмици след като Анджелина шокира всички с желанието си да се разведе с Брад Пит, наяве излизат какви ли не тайни на семейството им...

Други преди 7 години

Седмици след като Анджелина шокира всички с желанието си да се разведе с Брад Пит, наяве излизат какви ли не тайни на семейството им.

Последен за отношенията на актьорската двойка се произнесе бившият им бодигард, който разказа няколко доста пиперливи истории от ежедневието на звездите.

"Последната година Анджи и Брад буквално не се понасяха и гледаха да не се засичат често. Излизаха заедно само заради децата", издава бившият военен Марк Билингам.


Марк Билингам

"Смея да кажа, че единственото, което ги свърваше беше притеснението им за наследниците им. Те бяха убедени, че някой ще се опита да ги отвлече, за да ги изнудва за пари", разказва още охраната на Джоли и Пит.

Бодигардът обяснява още, че за да пази шестте деца на актьорската двойка, буквално се превърнал в техен баща. "Бях денонощно до децата. Анджелина и Брад ми вярваха много, но категорично отказваха да има други хора около наследниците им, когато помолех за повече охрана или нещо такова."


От разказите на Марк става ясно, че Джоли и Пит буквално са имали панически страх някой да не похити децата им, а и самите тях и определено както злите езици шушукат не са се разбирали добре последните години.

Повече за фактите и неизвестните около раздялата на Анджи и Брад ТУК!

А преди време ви разказахме за новия живот на актрисата и клюките за аферата й!

More Други