Следва

Mini Trend: Цветни чорапогащници

PFW Пролет/Лято 2017: Haider Ackermann

Пролетно-лятната колекция на Акерман за 2017 е изключително добра. Въздействаща със своите леещи се коприни в силни тропически цветове...

All fashion преди 7 години

Пролетно-лятната колекция на Акерман за 2017 е изключително добра. Въздействаща със своите леещи се коприни в силни тропически цветове, колумбийският дизайнер посочва като отправна творческа точка "ред и хаос".

Дефилето отваря с едно от добре познатите ни фини кожени бомбър якета и дълга жълта пола, които и дават силна насока за това какво да очакваме в развитието на line up-а: палтата падат свободно от рамената; блейзърите идват с предизвикателни прорези както в предната част, така и в гърба; панталоните са тесни и с ниска талия. Плисетата, които се очертават и като водеща тенденция за предстоящия сезон, имат силно присъствие в колекцията. Тези на Акерман са силно повлияни от запазените на Issey Miyake от 80-те години на миналия век и се появяват упорито по страничната част на трак панталоните и великолепните вечерни рокли с дълбоки деколтета.

Цветовата палитра се разлива в жълто, оранжево, черно, металик, розово, лавандула и синьо, създавайки хармония между романтичните кимона и ексцентричните кожени панталони, отличителни за двата полюса в дефилето.

More All fashion