Следва

Довърши историята и спечели бижуто на HP: Няма да те притеснявам повече!

Триста и шейсет градуса революция в забавлението с HP Pavilion

Триста и шейсет градуса революция в забавлението с HP Pavilion...

All About Life преди 7 години

Време е да пробваме нещо ново, когато говорим за лаптоп, нашият верен спътник в работа, почивка, приключения, очаквания и мечти. Срещнахме се отблизо с ултратънкия HP Pavilion X360 Convertible.

Завъртаме гладката повърхност в ръцете си и с лекота нагласяме екрана, така, както ни е удобно. Може да избираме между 360-градусови движения на дисплея и това ни се вижда много забавно.



Новият ни най-дoбър приятел, както отбелязахме, е тъничък. Пъхваме го в дамската си чанта и забравяме, че е там, докато не ни потрябва отново, понеже е супер лек. Влюбваме се в него от пръв поглед, няма как. Толкова е красив, че е в състояние да задоволи всичките ни естетически нужди наведнъж, а ние сме естети и не се примиряваме с нищо по-малко от най-доброто. Металическият корпус се предлага в няколко цвята, но ние добре знаем, че искаме да е сребрист.

Малкият хибриден ултрабук има корпус с дебелина едва 20 мм, но определено може да се похвали с отлично стерео звучене. В десния ъгъл забелязваме подписа на добре познатите майстори на добрия звук Bang&Olufsen.
На втори поглед виждаме, че разпределението на аудиото се случва както отгоре, така и отдолу, за да може независимо коя от хибридните му форми решим да ползваме, да му се насладим изцяло.

Камерата му е перфектна, пробваме я нетърпеливо, откриваме, че качеството на изображението е Full HD, не сме се и надявали на по-малко. Хардуерът му е достатъчно добър, за да можем да си позволим свободата да боравим с тежки графични програми или такива за видео обработка. Към всичко това добавяме и факта, че е тъчсрийн и официално се предаваме. Не сме в състояние да намерим нещо, което да грабне погледа ни повече от HP Pavilion X360 Convertible.



С нашия верен спътник HP си партнираме не за първи път в забавленията. Заедно обичаме да разказваме истории. Реални, въображаеми, забавни и понякога не толкова. За втори път даваме шанс и вие да станете част от нашата приказна поредица, в която ние започваме, а вие довършвате.

Втора част от поредицата "ДОВЪРШИ ИСТОРИЯТА" стартира утре. Очаквайте първия ни разказ. А наградата, както всички вече се досещаме, е супер симпатичният HP Pavilion X3 Convertable.

Запретнахте ли ръкави, наплюнчихте ли моливи, отворихте ли  лаптопите... СТАРТЪТ е в понеделник!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.