Следва

Item of the day: Новата двойка аромати на Jean Paul Gaultier

Mini Trend: Цветни чорапогащници

Щом креативните директори на Celine, Balenciaga и Valentino им отредиха място на котешките пътечки, като акцент в едни от най-стилните си аутфити за Пролет 2017, то определено и вие трябва да им обърнете внимание!..

All fashion преди 7 години

Щом креативните директори на Celine, Balenciaga и Valentino им отредиха място на котешките пътечки, като акцент в едни от най-стилните си аутфити за Пролет 2017, то определено и вие трябва да им обърнете внимание!

Очаква се цветните чорапогащници да са THE тренда идната пролет. Секси крака във виолетово, оранжево, ярко жълто, бебешко розово и алено червено ще крачат по градските улици и ще привличат погледите.


Carven

Най-якото е, че ще можете да комбинирате интересните и крещящи цветове с относително прости и издържани дрехи. Carven, например, ни показаха как обикновен пуловер и мини пола са съчетани, и ъпгрейднати, с виолетов чорапогащник. Julien Dossena за Paco Rabanne "подари" на бялата дантелена рокля "коралови крачета". А Balenciaga загатна, че патентованото за есента пухено елече може да бъде носено само по чорапогащник в убийствено комбо със скандално високи токчета.


Paco Rabanne


Balenciaga 

 

More All fashion