Следва

Довърши историята и спечели бижуто на HP: Асансьорът

Довърши историята и спечели бижуто на HP: Хотелът

Танцът на есенните листа във въздуха е сън, който виждаме будни. Октомври сякаш е фойерверка, който природата пази цяла година, за да избухне в най-топлите цветове...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. Направихме тази предизвикваща хиляди емоции игра преди време /припомняме си "Довърши историята" ТУК!/, ще я направим и сега. Помага ни верният приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка -  HP!   

И така, в тези есенни седмици ние, момичетата в редакцията, ще започнем 10 истории с главни действащи лица: Едно момиче, Един компютър, Един град, Един ден, Едно очакване и пр., които ще накарат фантазията ви да се впусне в бясна надпревара и да довършиш нашата история по най-вълнуващия възможен начин.

Най-хубавото ще дойде на финала: НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Четете, фантазирайте, довършете и спечелете! 

Готови? Започваме! ИСТОРИЯ ВТОРА:

/Преди която припомняме първата история ТУК и продължаваме/...

Тя обичаше да прави така. По всяко време на денонощието и годината. И това й харесваше. Знаеше, че в очите на приятелите й поведението й изглежда леко налудничаво, но не й пукаше. Често зарязваше компанията си на масата в някое заведение или просто си тръгваше в разгара на някой купон. Хващаше такси и отиваше някъде. Обожаваше да се уединява на места, в които пространството е голямо, но в същото време се чувства някак сама със себе си. С чаша топъл чай, или колумбийско кафе, или меко червено вино. Сама, но не самотна, защото винаги, с едно отваряне на лаптопа, можеше да се потопи в света, който я заобикаляше, и никой да не разбере за това.

Лора обичаше да наблюдава. Облаците, дърветата, локвите, поведението на животните, хората… Всичко. И обичаше да разсъждава над видяното. А най-много харесваше да описва съзерцаното на НР-то си. Беше си направила фалшив профил във Фейсбук, с псевдонима пАРОЛа, и разказваше там всичко, което я вълнува. Без цензура, угризения и извинения пред приятелите си. Позволяваше си да говори, да провокира, да флиртува, да задава неудобни въпроси, да разсъблича душата си. Всичко това с една единствена, простичка цел – да потърси липсващото звено от скъсаната верига на сърцето й – наскоро скандално бе прекратила дълга връзка с Георги, който незнайно защо не обичаше всеки да му казва Жоро, и да запълни луфта и празнотата, с които повечето хора я заливаха напоследък – мрънкане, оплаквания от всичко, меркантилност. И затова беше станала такава – агресивна и с две лица.

Така направи и тази вечер. Отново избяга от приятелите си в материалния, за да отиде на друга среща във виртуалния свят. След няколко месечно съжителство с интернет-лицето си под наем, вече се чувстваше доста по-уверена в себе си и онова, което прави. Имаше нови приятели, почитатели, последователи, което й даваше увереност. Е, разбира се, и такива, които не я харесваха и постваха само хейтове. Но – отчаяни – навсякъде, с лопата да ги ринеш. Тя не им се връзваше особено. Дори глуповатите заплахи и вулгарността на някои от тях я довеждаха до извратеното усещане за власт и желание за интимност с тези хора, предимно мъже, естествено.

С един от тях, от онези с по-грубоватите маниери и никнейм Жером, си пишеше по-често. Не разбираше защо точно с него, още повече, че той я обиждаше нерядко. Но знаеше, че нещо в него много силно я интригува и привлича, като огромен магнит. Той беше в Лондон и тази вечер имаха „среща”, която започна както обикновено – със словесни препирни, които мълчаливо, но изразително се изписваха на лицето й. Дори не забеляза веднага оберкелнера, който от минути търпеливо чакаше до масата й, с жълта роза в едната и сгънат лист хартия в другата ръка. Лора се зачуди, поогледа, поколеба се дали и кое първо от двете неща да вземе. Розата сложи до саксията с цветята, а от съдържанието на бележката пребледня. „Съблечи това зелено одеяло, облечи се с розата и се качи в стая 307! Твой Ж.”…


Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected]. След финала на конкурса ще публикуваме най-добрите, тези, които ще се борят за голямата награда - HP Pavillion.   

Топ Patrizia Pepe 492 лв.
Чанта Patrizia Pepe 484 лв.

Фотография: Петя Кертикова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Мина/Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

Всички артикули откриваме в бутиците на Gant и Patrizia Pepe, адресите на които, разглеждаме тук>>

Благодарим за любезното съдействие на Grand Hotel Sofia!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.