Следва

Довърши историята и спечели бижуто на HP - Стълбите

Довърши историята и спечели бижуто на HP: Асансьорът

Когато клекна, за да се убеди, че това, което пристигна на пощата й, е точно онова, което чакаше от цяла вечност, тя все още не смееше да вярва в чудото...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. Направихме тази предизвикваща хиляди емоции игра преди време /припомняме си "Довърши историята" ТУК!/, ще я направим и сега. Помага ни верният приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка HP!    

И така, в тези есенни седмици ние, момичетата в редакцията, ще започнем 10 истории с главни действащи лица: Едно момиче, Един компютър, Един град, Един ден, Едно очакване и пр., които ще накарат фантазията ви да се впусне в бясна надпревара и да довършиш нашата история по най-вълнуващия възможен начин. 

Най-хубавото ще дойде на финала: НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Четете, фантазирайте, довършете и спечелете!  

Готови? Започваме! ИСТОРИЯ ТРЕТА:

ИСТОРИЯ ПЪРВА е ТУК!
ИСТОРИЯ ВТОРА пък ТУК!

Когато клекна, за да се убеди, че това, което пристигна на пощата й, е точно онова, което чакаше от цяла вечност, тя все още не смееше да вярва в чудото. Чантата тупна на земята тежко /напоследък, помисли си Мариана, носи вътре хиляди неща, трябва да намери време да разтовари дамската си същност/, разпиля се всичко от несесера, папката от делото изхвърча настрани.
Асансьорната врата в този стар вход й се стори като стената на радостта, ако имаше такава, обратна на стената на плача. Мозъкът и вените й се изпълниха с усмивка, усещаше, че не може да сдържи възторга на живота, на сбъдването... защото онова, което трябваше да стане още преди 18 месеца, беше в този момент на прага.

Писмото, най-⁠чаканото писмо в живота й, започваше така:

-⁠ Уважаема госпожице Ангелова,

В отговор на...
 


Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected]. След финала на конкурса ще публикуваме най-добрите, тези, които ще се борят за голямата награда - HP Pavillion.

Фотография: Петя Кертикова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Деница/Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

На снимката горе: 
Палто Patrizia Pepe 718 лв.
Панталони Patrizia Pepe 328 лв.
Топ Patrizia Pepe 288 лв.
Обувки Patrizia Pepe 399 лв.
Чанта Patrizia Pepe 588 лв.


Всички артикули откриваме в бутиците на Gant и Patrizia Pepe, адресите на които, разглеждаме тук>>

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.