Следва

Love to quote: 10 любими цитата от Е.Е.Къмингс!

Довърши историята и спечели бижуто на HP - Стълбите

17, 18, 19... защо броеше натрапчиво, сякаш брои овце в 4 сутринта, когато не може да затвори очи. 20, 21, 22... дълго се вие стълбището...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. Направихме тази предизвикваща хиляди емоции игра преди време /припомняме си "Довърши историята" ТУК!/, ще я направим и сега. Помага ни верният приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка HP!    

И така, в тези есенни седмици ние, момичетата в редакцията, ще започнем 10 истории с главни действащи лица: Едно момиче, Един компютър, Един град, Един ден, Едно очакване и пр., които ще накарат фантазията ви да се впусне в бясна надпревара и да довършиш нашата история по най-вълнуващия възможен начин. 

Най-хубавото ще дойде на финала: НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Четете, фантазирайте, довършете и спечелете!  

ИСТОРИЯ ПЪРВА е ТУК!
ИСТОРИЯ ВТОРА е ТУК!
ИСТОРИЯ ТРЕТА е ТУК!


Готови? Започваме! ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА:

17, 18, 19... защо броеше натрапчиво, сякаш брои овце в 4 сутринта, когато не може да затвори очи. 20, 21, 22... дълго се вие стълбището, не усети да е толкова пипкаво, докато се качваше преди час. Усещаше мозайката под босите си стъпала. Странно, не чувстваше хлад, по-скоро погалване.

Подсъзнателно регистрираше, че носи в едната си ръка обувките, в другата - цялата информация. Не се сещаше къде би трябвало да е мантото й, не беше важно всъщност. Единствено важна беше идеята да тръгне. Надолу, бързо, без да се спъне в дрехата си, толкова обожаема на идване, толкова досадно тържествена сега, по пътя на обратно. На обратно от една среща, от едно обичане, което, ако не беше тази вечер, щеше да си помисли, че е смисълът на цял един живот. Сега обаче, след като...


Фотография: Петя Кертикова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Деница/Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

На снимката горе: 
Рокля Karen Millen 970 лв.
Чанта Patrizia Pepe 484 лв.
Обувки Patrizia Pepe 399 лв.


Всички артикули откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe, адресите на които, разглеждаме тук>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.