Следва

"Да хапнем нудли в SASA Asian Pub" е новата мантра на града

ЧРД! Miele навърши година!

Уредите на Miele приличат на една от онези ужасно лукзони, малко скъпи и измечтани вещи, които, когато най-сетне се озоват у дома, въздъхваме доволно и ги поглеждаме често, просто така, за да им се нарадваме...

All About Life преди 7 години

Уредите на Miele приличат на една от онези ужасно лукзони, малко скъпи и измечтани вещи, които, когато най-сетне се озоват у дома, въздъхваме доволно и ги поглеждаме често, просто така, за да им се нарадваме.



Като добавим към това високото качество на марката и супер модерния дизайн, който изпреварва с години останалите марки на пазара, се получава една абсолютно очарователна симфония на хедонистичните ни желания, изпълнена специално за нас.



Говорейки си за сбъдването на желания, става ясно, че е абсолютно задължително да се докоснем до тях, да ги пипнем, да ги пробваме, а за наше щастие и други мислят по същия начин. В резултат: преди година в София, близо до главния вход на Южен парк, в онази безумно красива сграда, която напомня Ню Йорк през 50-те, а именно Red Apple, се откри първият по рода си Miele Experience Center.



В този оазис на елегантността буквално може да се изживее усещането Miele, да се сготви в готварския клас съвместно с “Yummy Cooking”, воден от добре познатите имена Дарин Стойков и Елена Петрийска, да си вкуси току що сварено ароматно кафе и дори да пробваме пералнята, която искаме да направим своя. Точно така, не се шегуваме, можем да се уверим от първо лице колко лесно и удобно е да си вземем у дома една пералня или друг уред Miele и дори само техният дизайн ни убеждава на мига, че немският ни избор ще върши чудеса.



И не само, Miele, следвайки мотото си Immer Besser, винаги са по-добри, винаги са една крачка напред и винаги ни изненадва и очароват едновременно, а ние, няма как, сме абонирани да сме фенове до живот.



Experience центърът на марката, чиято поява толкова много ни зарадва, на 13-ти октомври навърши своята първа година, като отбеляза рождения ден с рози, шампанско, класическа музика на живо /Strings квартет/ и страхотната елегантност на отбраните гости, които вдигнаха наздраве на партито за рожденика.





Ники Кънчев любезно и ловко припомни историята на марката, която датира от 1899 г., а освен нас, присъстваха и главният редакстор на LÉuropeo - Димитър Стоянович /прекрасният си разговор с когото припомняме ТУК!/, шеф-готвачите Дарин Стойков и Елена Петрийска,  стилистът Светослав Тодоров и още много ценители на марката, качеството и класата на Miele. 













Честитим празника на Miele България, и отиваме да прегледаме пак мечтаното от гамата на бялата техника за дома на miele.bg!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.