Следва

Стил урок на седмицата: Палтото!

40 чифта есенни боти, които мигновено бихме свили от краката на звездите, обути в тях!

Ключът към намирането на интересни модели за сезона е във вниманието към детайла...

All fashion преди 7 години

Ключът към намирането на интересни модели за сезона е във вниманието към детайла. Често под детайл разбираме какво хора, които харесваме, са решили да изберат. Ако ни хареса начинът, можем да скочим в експеримента и ние.

В случая гледаме в краката, и по-конкретно в ботите, на 40 хубави и много популярни момичета, и се възторгваме по страхотните боти, обути върху тях. Искаме ги всичките, или поне 80%, или хайде, нека са половината от показаните.

Защото няма по-точна обувка от тази за есента, обичат я всички дължини, всички материи, всички модни хрумки. 

Дългите, над коляното ботуши все още са в играта, не им го отричаме, но добрите стари боти са evergreen, без който не можем. Видимо не могат и дамите в нашата богата галерия горе.

Преди да тръгнем на шопинг за попълване на есенния гардероб, се заравяме за малко вдъхновение в интернет и ето, селектираме 40 супер добри визии за перфектно комбо на ботите с каквото си пожелаем.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.