Следва

Круз Бекъм е следващият Джъстин Бийбър?

Появи се: Анджелина за първи път след скандалния развод

Три седмици след грандиозната новина, че иска да сложи край на брака си с Брад Пит, Анджелина Джоли се показа на публично място...

Други преди 7 години

Три седмици след грандиозната новина, че иска да сложи край на брака си с Брад Пит, Анджелина Джоли се показа на публично място.

41-годишната актриса бе забелязана в компанията на шестте си деца в Лос Анджелис. Запознати издават, че по време на идиличния си семеен следобед Анджелина и наследниците й разгледали няколко къщи под наем.

"Децата изглеждаха щастливи и не спираха да тичат насам натам, всичко изглеждаше така все едно нямат никакви проблеми в семейството", издава свидетел на случилото се.

От разкази на очевидци става ясно, че Анджелина не е била сама и компания й е правил 43-годишния й брат Джеймс, с когото имат доста близки отношения. Освен това актрисата и децата й били съпровождани от няколко бодигарда, който да се уверят, че всичко със сигурността ще е наред.

ТУК ви разказахме кой всъщност е най-големият страх на Джоли и Пит що се отнася до децата им.

По последна информация е ясно, че за момента Анджи и Брад имат временно споразумение и на актьорът му е позволено да вижда наследниците си, но Джоли категорично все още не се е отказала от идеята да иска самостоятелно попечителство над трите си осиновени и трите биологични деца.

More Други