Следва

Just like Givenchy

Петте важни неща, които се случиха в модата

Phillip Lim, един от дизайнерите, които ние наистина много харесваме, представи бански костюми през изминалата...

All fashion преди 14 години

1. 3.1.Phillip Lim Swimwear

Phillip Lim, един от дизайнерите, които ние наистина много харесваме, представи бански костюми през изминалата седмица. Това е първата му колекция с бански и се очаква в края на Май да представи колекция бельо, а в края на Юли - колекция обувки за сезон есен/зима. Явно, въпреки кризата, бизнесът върви добре.

2. Chanel Cruise 2010



Миналата седмица френският моден гигант Chanel представи своята cruise колекция за 2010 година във Венеция. Интересното беше, че колекцията бе представен на плажа, а всички гости седяха на дървени шезлонзи, че шоуто започна с два часа по късно защото Мосю Лагерфелд, който носеше синьо сако, което да отива на морето, е решил да изчака залеза. Всички гости си тръгнаха с малки подаръци за плаж с марка Chanel и нахапани от комари. Според нас колекцията е много силна, като ни прави впечатление, че в това ревю присъстват и доста предложения за господата.

3. Kейт Мос пропя



Явно е, че британският модел твърдо е решил да остане в светлините на прожекторите, дори и след края на моделската си кариера, и затова се подготвя отрано. След като миналата седмица се разбра, че пише автобиографична книга, сега стана ясно, че Кейт ще се пробва и като певица. Миналата седмица групата Lemonheads пусна песента "Dirty Robot", чийто вокали се изпълняват от модела. Песента е хубава и си заслужава да се чуе. Особено частта, когато Кейт пее и говори едновременно.

4. Неприятно-приятна новина


Италианската модна група Aeffe SpA, която дължи правата върху Alberta Ferretti, Moschino, Pollini, и продуцира част от продуктите и колекциите на Jean Paul Gaultier смята да намали драстично цените на продуктите си заради финансовата криза. Това се дължи на факта, че само за първите три месеца от 2009 година са загубили $389,781 Това не звучи толкова зле, ако за същия период миналата година, компанията беше отбелязала приходи от около $9 милиона. Колкото и неприятна да е новината, това означава само едно – по-ниски цени. Което някак тайно ни радва.

5. Фестивалът в Кан


На фестивала в Кан се случиха много интересни неща, но ние определено сме впечатлени от две. Първото е, че топмоделът Девон Аоки ще започне сериозно да се занимава с кино. Музата на Лагерфелд заяви, че има намерение за сериозна кариера на актриса и вече работи по няколко проекта, които пази в тайна.
Другото интересно нещо бе фактът, че модните редактори най-накрая обявиха Тилда Суийнтън за модна икона. След като дълго време не одобряваха актрисата, по време на тазгодишния фестивал всички бяха единодушни, че Тилда определено е започнала да се облича много добре, налага стилове и тенденции, разпознаваема е и винаги е впечатляваща, с което най-накрая си е заслужила определението „модна икона”.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.