Следва

Street Style вдъхновения – Милано в синьо

Asos посвети капсулна колекция на принцеса Даяна

Asos, съвместно с Шармадин Рейд, известна като основателката на марката лакове за нокти Wah London и едноименния салон за красота, пусна колекция, вдъхновена от принцеса Даяна...

All fashion преди 7 години

Asos, съвместно с Шармадин Рейд, известна като основателката на марката лакове за нокти Wah London и едноименния салон за красота, пусна колекция, вдъхновена от принцеса Даяна.

По думите на Шармадин, колекцията е посветена на късните години на принцесата, на нейните тоалети на червения килим и във всекидневието. Като студентка в Central Saint Martins, Рейд се вдъхновява от харизмата на Даяна и се опитва да пресъздаде стила й в първата си колекция дрехи, за което й помага британският онлайн-търговец Asos.

Готовата колекция е напълно в стила на Лейди Ди, естествено, с коректни отправки към съвременността. Класическите тоалети на Принцесата на народа присъстват във вида на легендарната рокля без ръкави със златни копчета, костюма с панталон на тънко райе и университетския суичър с клин и бели маратонки.

Обърнато е внимание и на аксесоарите - в колекцията са любимите на Даяна колиета от перли, позлатени верижки и, разбира се, черните обувки с удобен ток, декорирани с перли и панделки.

Колекцията Wah London x Asos е достъпна на сайта Asos.

More All fashion